Samenwerkingen

We vinden het belangrijk dat we u kunnen doorverwijzen naar andere zorgdisciplines op het moment dat dat belangrijk is voor uw herstelproces of uw klachten. Daarom werken we op onze locaties samen met zowel ergotherapie, osteopathie en podotherapie.  

Wij werken samen met: 

  • Ergotherapie Riphagen – Ergotherapie
  • Irene Stark – Osteopathie 
  • Voetcentrum Wender – Podotherapie

Andere samenwerkingen en netwerken

Samenwerking met huisartsen 
Doordat we met vijf huisartsen onder één dak (HOED) gevestigd zijn, is de samenwerking nog makkelijker en vertrouwder. De lijnen zijn erg kort en daardoor is de samenwerking optimaal.

Zorgmail
Dit is een beveiligde communicatie vorm en geeft ons de mogelijkheid om snel en makkelijk contact te leggen met elke huisarts of specialist.

Kwaliteitsregister KNGF en BIG-register
Alle bij ons werkzame fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van onze beroepsgroep.
Als zorgverlener is elke fysiotherapeut in Nederland verplicht zich te registreren in het BIG-register van de overheid. Dit register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Er staan meer dan 340.000 zorgverleners geregistreerd in het BIG-register. Iedereen kan het register raadplegen.

HKZ
Sinds 2008 zijn wij HKZ gecertificeerd. HKZ staat voor een duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Met dit certificaat verplichten wij onszelf de interne zaken goed op orde te hebben, de klant centraal te stellen en werken we voortdurend aan verbetering van de door ons geleverde zorg en dienstverlening.

InPraktijk
Wij zijn aangesloten bij Fys’Optima. InPraktijk is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Als partner van InPraktijk erkennen wij de kernwaarden welke zijn voorgeschreven en staan wij garant voor een hoge kwaliteit voor zorg- en dienstverlening. Praktijken kunnen alleen worden aangesloten als zij voldoen aan strenge voorschriften, licenties en kwaliteitscontrole.