Onze praktijk

Onze gemoedelijke en laagdrempelige praktijk is al sinds 1978 gevestigd in Warnsveld. Op onze twee locaties hebben we nagenoeg alle fysiotherapeutische disciplines in huis zodat we u op veel terreinen van dienst kunnen zijn.  

Binnen onze praktijk streven we naar een vlotte planning zodat we u snel verder kunnen helpen met uw klachten. Op de locatie Schoolplein werken we samen met ergotherapie, osteopathie en podotherapie. Op onze vestiging in ‘De Blikvanger’ zitten we samen met 4 huisartsen onder hetzelfde dak. Op deze locatie is de samenwerking met logopedisten en praktijk ondersteuners ook binnen handbereik. Op ‘De Blikvanger’ is ook ons secretariaat gevestigd. 

Daarnaast werken we in en rondom Warnsveld en Zutphen samen met andere huisartsen, de Gelre Ziekenhuizen, lokale woon en zorgcentra, wijkzorg, sportcentra en sportverenigingen.

Onze locaties

Locatie
Schoolplein

Schoolplein 1
7231 GN  Warnsveld

Locatie
De Blikvanger

Het Horseler 2B
7232 GB  Warnsveld

Missie en visie

We zijn ons bewust dat we steeds meer een centrale rol spelen in een groeiend en veranderend zorgveld. Het is daarom onze missie om een betrouwbare, kundige en adaptieve fysiotherapiepraktijk te blijven voor de regio Warnsveld en Zutphen. Door continue scholing en adaptatie op de veranderingen in de zorg kunnen we u een passende en afgestemde behandeling bieden waarin ons uitgebreide team van specialisten een centrale rol speelt. 

De fysiotherapie is een vakgebied waaraan veel eisen worden gesteld en waarin steeds meer gezondheidsproblemen een plaats krijgen. De moderne fysiotherapeut is een heel andere dan die van 25 jaar geleden. Als maatschap en praktijk zijn we van mening dat de fysiotherapie een belangrijke spil in het (para)medische zorgveld is en dat we daarom goed op de hoogte willen zijn van alle ontwikkelingen. We willen als praktijk een betrouwbare en laagdrempelige praktijk zijn en blijven omdat we vinden dat goede zorg voor u binnen handbereik moet zijn.